2 peekoni viilu. Tavaline juust määritud chilliga. Suitsujuust, porru ja merevaik.
Õpetus: Aseta niisutatud riisipaber sushi matile. Lisa mõelmad peekoni
viilud. Üks peekoniviil keera rulli ja sisuks lisa juurde merevaik ja
porru. Peekonirulli kõrvale aseta tavaline juust ning suitsujuust. Keera
riisipaber rulli nii nagu ka sushi (rulli otsad keera aga rullile
peale--> seda näitab järgmine pilt).
Kui rull on valmis keeratud, siis tee läbilõiked 3/4 osas. Nii on hiljem lihtsam rull väiksemateks ampsudeks lõigata.
Nüüd kui lõiked on sees, siis aja potis õli tulikuumaks ning aste rull
õli sisse küpsema. Nõruta hiljem köögipaberil ja serveeri soja kastme
või mõne muu kastmega. Head isu!
No comments:
Post a Comment