Põhi:
150g võid
3dl jahu
0,5tl soola
2sl vett
Kate:
külmutatud spinat 200g ( lase üles sulada ning pressi üleliigne vesi välja)
150g singikuubikuid
1 suur punane sibul
3muna
2dl kohvikoort
0,5tl soola
valget pipart
3dl riivitud juustu
Haki külm või, jahu ja sool segi. Lisa vesi ning sõtku ühtlaseks taignaks. Suru tainas 24-26cm läbimõõduga koogivormi põhja. Torka kahvli abil taignasse augud.Küpseta 225kraadi juures 10min.
Lisa eelküpsetatud pirukapõhjale spinat ning seejärel õlis praetud sibul ja singikuubikud. Klopi munad ja koor segi ning maitsesta soola ja pipraga. Sega hulka riivitud juust ning kalla pirukale. Küpseta 200kraadi juures 20min ehk kuni pirukas on peal kuldpruun.
No comments:
Post a Comment