Thursday, October 25, 2012

Krõbedad riisipallid kanaga



Linnuliha retseptivõistlus- õhtusöök 1
Kogus 3 portsjonit.

Rannamõisa jahutatud broilerifilee 330g
Lisa pannile natukene õli ja pruunista max kuumusel, seejärel lase
küpsede vähesel kuumusel.
Maitseained: sool, pipar, santa maria kuivmarinaadisegu ürtidega, santa maria teriyaki sauce, soja kaste(light)

Riisi-juustu pallid krõbedas koorikus
Pese sushi riis puhtaks, seejärel lisa potti. Oota kuniks vesi tõuseb keema, seejärel keera kuumus maha ning lase riisil
vaikselt pehmeks podiseda. Riisi valmimisel lase sel 5min jaheneda.
Võta anum, lisada:
1. 5spl valminud keedetud sushi riisi
2. 100g riivitud juustu
3. 1spl merevaiku
4. maitseks soola
Sega koostisosad omavahel kokku ning aseta paariks minutiks sügavkülma.
Võta tahenenud mass sügavkülmast välja ning mätsi neist pallid.
Kate
1. 1 lahtiklopitud muna
2. Knorr menu 2 in 1= juustupallide paneering
Veereta pallikesi Knorri puru sees, ning seejärel kasta muna segusse ning veereta pallikesi uuesti puru sees.
Seejärel aseta pallikese potti kuhu on eelnevalt valatud õli, mis on lastud pliidil tulikuumaks. Lase pallikestel krõbestuda.

Glasuuritud ananass
1. 3tk ananassi rõngast
2. 1spl mett
Vala pannile sorts õli ning seejärel pruunista ananassirõngad  mis on eelenavalt meega kokku määritud.

Tšilli-ananassi-šampinjoni-sibula koorekaste
1. 3 ananassi rõngast tükeldatult
2. 6 väikest toorest šampinjoni
3. 1 keskmine sibul
4. 1,5 spl merevaiku
5. 100ml vahukoort
6. 2tl tšilli maitseaine
7. 0,5tl cajanne pipar
8. soola
9. valget pipart
10. 1spl ananassi konservi mahla
Pruunista pannil tükeldatud sibul ja šampinjonid, seejärel lisa ananassi kuubikud. Lisa vahukoor ning lase keema, lisa seejärel merevaik ning maitseained. Kõige viimasena lisada ananassi konservi mahla vastavalt soovile.

Kaunista taldrik värske salatiga ning tee oma kõhule ja enesetundele üks suur pai. Head isu! :)

No comments: