Thursday, October 25, 2012

Magus vürtsikas šnitsel küüslaugu-juustu kattega

Vürtsikas magus šnitsel juustu-küüslaugu kastme ning salatiga

300g Rannamõisa kanafilee
3tl mett
3tl liha üldmaitseainet
3tltl Santa Maria BBQ ürdi maitseainesegu
2muna
2tl hiina vürtsisegu
riivsai

150g riivitud juustu
3 küüslaugu küünt
1,5spl majoneesi

1 suurem sibul
2spl vegeta maitseaine
1tl valge pipar
1,5spl jahu
piima/koort

salatilehti
kirsstomat
basiilkuga külmtoiduõli
sidrunipipar

Keedetud kartul :)

Määri kanafilee meega kokku ning maitsesta seejärel maitseainetega. Kasta lahtiklopitud muna sisse ning seejärel riivsaia sisse. Pruunista pannil.
Šnitsli katteks sega kokku riivitud juust, purustatud küüslaugu küüned ning majonees.
Kastmeks tükelda sibul, prae ning seegajärel lisa jahu ning piim/koor, maitsesta.
Salatilehtedele lisa poolitatud kirsstomatid ning soovi korral ka punane sibul ning külmtoiduõli basiiiliku maitseline, lisaks veel sidrunipipar.
Lartulid koorida ning keeta, maitsestada soolaga.
Väga kiiresti valmim roog, mida võib elukaaslasele töölt tulles enne trenni lausa valmistada. Nobedad näpud käiku ja voilaaa, õhtusöök ongi valmis! :)
HEAD ISU!

No comments: