Vabandan pildi kvaliteedi pärast! Värvid pole üldse need mis nad olema peaksid. telefoniga antud hetkel paremat ei saanud ja köögis on meil üpris pime. :)
Idee kana marinaadiks tuli täiesti käigu pealt, nii nagu tavaliselt. Vaatan mis kapis on ja lasen käed käiku.
8tk kana poolkoiba ( ca 600g)
2spl Felix päiksekuivatatud tomati ketšupit
2spl Sweet & Chili Sauce
1spl Heinz soja sauce
tunde järgi Santa maria kanamaitseaine, sool, pipar
1spl õli
viilutatud kartulid
4spl õli
3 väiksemat tomatit
1 keskmine punane sibul
hapukoor
sool
pipar
sidrunipipar
basiilik (kasvatan akna peal, et alati midagi värsket oleks võtta )
Kana:
Määri kana poolkoivad kuivainetega kokku, seejärel lisa hulka ketšup, chilli kaste, soja kaste ja õli. Veendu, et kana poolkoivad oleks igalt poolt maitseainetega koos. Kana küpsetasin eraldi ahju käiva nõu sees.
Kartul:
Viiluta kartul nii kuidas soovid. Määri õliga kokku ning aseta ahjuplaadile küpsetuspaberile.
Salat:
Lõigu sibul, tomat. Lisa maitseained ning sega koos hapukoorega läbi. Kaunistuseks lisasin basiilikut. Oii kui mõnus ja värske!!
Ahi peaks olema kuumusel 200-220 kraadi. Ahju keskmises osas küpseta kartulilaastud 15 min. Seejärel tõsta kartulid ahjuplaadiga ahju ülemisse ossa, lase küpseda 10min. Samal ajal kui oled kartulid ülemisse osasse tõstnud, pane kana ahju. Kana alguses alumisse osasse. Kui kartul on ahjus 25min ära olnud, tõsta kartulid välja aseta rätik peale ja oota kuni kana on valmis. Kana tõsta vahepeal ahju keskmisesse osasse ja lase küpseda 15-20min.
Minul jäid väga head mahlased kanakoivad.
No comments:
Post a Comment