2kotti riisi
4 muna
1pk shampinjone
1pk Rimi purustatud tomatid basiilikuga
1pk Bonduelle punased oad chilli kastmes
2 peotäit peedilehti
3tl valge pipar
2spl soja sauce
1 suurem punane sibul
õli
400g kanafileed
sidrunipipar
Keeda kaks kotti riisi potis valmis. Kurna ära.
Kaste:
Haki punane sibul väikesteks tükkideks ning prae õlis. Seejärel lisa pannile shampinjonid( kübarad+ jalad). Prae senikaua kuniks seened hakkavad endast vett välja ajama, seejärel lisa kanafilee tükid. Kanafileed ma täitsa valmis ei prae, sest hiljem haudumise käigus saab see edasi küpseda, nii jääb kana mahlane mitte kuiv. Kui kana on ka poolenisiti valmis, siis lisada tomatid basiilikuga ning oad chilliga. Lisada pipar ning soja sauce. Kui kaste on mulisema aetud, löö pannile 4 muna ning keera pliidil kuumus maha ning lase munadel podisevad kastmes valmis haududa. Munadele raputada peale sidrunipipart.
Lisandiks kõrvale on pandud peedilehed. Tõeliselt maitsvad!!
Kogus: 5-6 portsjonit (mune võib lisada ka rohkem!)
No comments:
Post a Comment