Friday, November 16, 2012

Krõbeda mütsiga lillkapsad

See nädal tuli mul teha ühele sünnipäevalisele sünnipäevalaud. Meestel meeldib ikka enamjaolt liha, naisted üldjuhul aga soovivad süüa midagi kergemat ja eelistavad dipilauda. Mõtlesin, et kui tellimus tehti, siis oleks ju nii igav pakkuda lauas lihtsalt tükeldatud lillkapsaid dipikastmega. Tegin parasjagu mozarella kirsse paneeringus ning mõtlesin, et kui õues on nii külm, siis võiksid lillkaosastel mütsid ka ikka peas olla :)
Minu Kallis üldjuhul selliseid uusi "hakatisi" ei söö, aga kommentaariks tuli seekord: "Päris huvitav!"
Loodan, et sünnipäevalise külalistele ka meeldib!

1suurem lillkapsa pea
2muna
riivsaia + vürtsikaid maitseaineid ( ükskõik mida võib lisada)
(kasutasin ise jällegi Knorr maitseainesegu ja lisasin juurde ka natuke tavalist riivsaia)
õli

Tükelda lillkapsas ning jäta alles lillkapsa "jalad". Kasta õisik muna sisse ning seejärel riivsaia puru sisse (riivsai on maitseainetega eelnevalt kokku segatud). Seejärel torkasin lillkapsa jala sisse noa otsa ning kastsin õisiku kuuma õli sisse. Hoia aind hetke, krõbe koorik tekib paari sekundiga.


Soovitan!!!

No comments: